JAJA, GITAREN EN KOFFIE.. MAAR WAT DOEN JULLIE NOU ECHT?

Nou gewoon... keihard werken!

Dit is wat we doen!
Bij loek & feel werken we het liefst vanuit een visie die aansluit bij wat onze opdrachtgevers willen uitstralen om klanten te bereiken, maar nog belangrijker; ook duidelijk laat zien wie ze écht zijn! Doordacht, met inlevingsvermogen en met ruimte voor overleg. Wij merken jouw verschil!

Concept & identiteit

Consistente en rake communicatie vraagt om een gedegen fundament. Helder krijgen wie je echt bent, waar je gelukkig van wordt en waar je naar toe wilt. Een identiteit die voelt als je fijnste jas en die opvalt bij je (potentiële) doelgroep. Jij praat, wij luisteren. En dan aan de slag; desgewenst beginnen we zelfs met een bedrijfsnaam!

Ontwerp

Het leukste stukje van ons vak; ontwerpen! Loek & feel ontwerpt met veel plezier jouw visuele identiteit. Dat kan ‘from scratch’ met een passend logo en spiksplinternieuwe visuele identiteit, maar we stappen in waar het past en pakken het vandaar verder op. Met een scherp oog voor kwaliteit!

Realisatie

Als de identiteit helder is en de ontwerpen staan, dan is het tijd om het te gaan uitgieten over de communicatie-uitingen. Of het nu gaat om print- of online, we pakken alles aan! En als het om wat voor reden ook te technisch wordt dan putten we uit een netwerk aan professionals om een opdracht tot in de puntjes op te leveren.

Zin in koffie?

Wees welkom!

Bij Loek & Feel zijn we altijd geïnteresseerd in jouw verhaal en dat wat jou drijft als ondernemer. Wees welkom voor een kennismaking en wie weet merken we binnenkort samen jouw verschil.

loekfeel_logo

Bezoekadres

Beltrumsestraat 12
7141 AL  Groenlo
T. 06 – 45 246 297
E. stefan@loekandfeel.nl

Openingstijden

Ma – di – wo – vr:
09:00 – 17:30 uur
do:
09:00 – 13.30 uur

©2022 loek & feel  |   Alle rechten voorbehouden.