GOLVEN, ROTSEN EN GITAREN? JAZEKER....

dit is loek & feel!

It's all about passion!

Uitstralen wie je bent is ook werken in een omgeving die bij je past. in ons fijne kantoor in hartje groenlo is de sfeer warm en informeel en ja, daarbij stralen we graag uit waar we gelukkig van worden! stoere gitaren die zo nu en dan even lekker door de ruimte ‘scheuren’, goede koffie op een armlengte afstand en last but not least… touches of favo-vakantieland ierland!

Even voorstellen...

Stefan te Loeke

Creativiteit is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. 
Al van oudsher wordt er in mijn familie volop getekend en geschilderd en die creativiteit is letterlijk genetisch overgedragen.

Met een behoorlijk verleden als ontwerper in de Reclame- en communicatiewereld en met en kleine zijsprong naar de wereld van souvenirs vond ik in 2015 dat het tijd werd voor een sprong in het diepe; een eigen concept- en ontwerpbureau! En dat werd loek & feel. Een naam met een knipoog naar mijn creatieve roots en die spiegelt aan dat wat ik graag bij mijn opdrachtgevers wil bereiken; het beleven van hun visuele identiteit.

Inmiddels bestaat loek & feel alweer 7 jaar en is er een kleurrijk pallet aan opdrachtgevers en samenwerkingspartners ontstaan waarvoor en waarmee al vele gave dingen zijn gemaakt. .

Zin in koffie?

Wees welkom!

Bij Loek & Feel zijn we altijd geïnteresseerd in jouw verhaal en dat wat jou drijft als ondernemer. Wees welkom voor een kennismaking en wie weet merken we binnenkort samen jouw verschil.

loekfeel_logo

Bezoekadres

Beltrumsestraat 12
7141 AL  Groenlo
T. 06 – 45 246 297
E. stefan@loekandfeel.nl

Openingstijden

Ma – di – wo – vr:
09:00 – 17:30 uur
do:
09:00 – 13.30 uur

©2022 loek & feel  |   Alle rechten voorbehouden.